Lento

Muutanta

Taso

Matkaaminen 3, Tkr/Vel 3   

Osatekijät

P, E, K/JK

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Kosketus

Kohde

Kosketettu olento

Kestoaika   

1 min/taso

Laistoheitto

Tahto mitätöi (vaaraton)

Loitsunsieto

Pätee (vaaraton)

Loitsittu kykenee lentämään 60 jalan nopeudella (tai 40 jalan, jos sillä on yllään keskiraskas tai raskas haarniska tai jos se kantaa keskiraskasta tai raskasta taakkaa). Se voi lisätä korkeuttaan puolinopeudella ja laskeutua kaksinkertaisella nopeudella, ja sen lentoketteryys on hyvä. Lento-loitsun käyttö ei vaadi sen suurempaa keskittymistä kuin käveleminenkään, joten loitsittu voi hyökätä ja langettaa loitsuja normaalisti. Loitsittu voi rynnäköidä mutta ei juosta, eikä se voi nostaa ilmaan enempää kuin enimmäistaakkansa ja lisäksi mahdollisen haarniskansa.

Jos loitsun kestoaika päättyy loitsitun ollessa yhä ilmassa, taika haihtuu hitaasti. Loitsittu leijuu alaspäin 60 jalkaa kierroksessa 1n6 kierroksen ajan. Jos se ehtii saapua maan pinnalle tässä ajassa, se laskeutuu turvallisesti. Jos ei ehdi, se putoaa loput matkasta ja kärsii 1n6 pistettä vaurioita jokaista 10:tä pudottua jalkaa kohden. Koska loitsun rauetus käytännössä päättää loitsun, loitsittu laskeutuu tällä tavoin silloinkin, kun lento rauetetaan, mutta ei silloin, kun se tukahtuu taianestokentässä.

Oppiloitsun kanavoija

Minkä tahansa linnun siipisulka.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.