Karistus

Harhanta (joukkoharha ja lume)

Taso

Brd 5, Juonikkuus 6, Onnekkuus 6, Tkr/Vel 6

Osatekijät

E

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Lyhyt (25 j + 5 j/2 tasoa)

Kohde/ilmiö

Langettaja/yksi harhakaksoisolento

Kestoaika   

1 kierros/taso (P) ja keskittyminen + 3 kierrosta; ks. teksti

Laistoheitto

Ei ole tai Tahdolla harhaksi tunnistaminen (vaatii vuorovaikutusta); ks. teksti

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Muutut näkymättömäksi (kuten väkevässä näkymättömyydessä, joka on lumeloitsu), ja samalla hetkellä näkyviin ilmestyy harhakaksoisolentosi (kuten kattavassa kuvajaisessa, joka on joukkoharhaloitsu). Tämän jälkeen voit liikkua vapaasti yhtäälle samalla kun kaksoisolentosi liikkuu toisaalle. Kaksoisolento ilmaantuu loitsun kantamalle, mutta sen jälkeen se liikkuu sinun ohjailusi mukaan (mikä vaatii keskittymistä ensimmäisestä langetuksen jälkeisestä kierroksesta lähtien). Voit saada kaksoisolennon ilmaantumaan tarkalleen oman ruumiisi päälle, jolloin kukaan ei huomaa sen ilmestymistä ja sinun katoamistasi. Sinä ja harhakuva voitte tämän jälkeen liikkua eri suuntiin. Kaksoisolento liikkuu sinun nopeudellasi ja voi puhua ja elehtiä kuten sinä, mutta se ei voi hyökätä eikä langettaa loitsuja, joskin se voi teeskennellä tekevänsä niin.

Harhakaksoisolento on voimassa niin kauan kuin keskityt siihen ja sen jälkeen vielä 3 kierrosta. Kun lakkaat keskittymästä kaksoisolentoon, se jatkaa senhetkistä toimintaansa kunnes kestoaika päättyy. Väkevä näkymättömyys -vaikutus kestää keskittymisestä riippumatta 1 kierroksen langettajatasoa kohden.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.