Kantava kupu

Lietsonta [voima]

Taso

Tkr/Vel 8

Osatekijät

P, E, A

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Lyhyt (25 j + 5 j/2 tasoa)

Ilmiö

Pallo, jonka läpimitta on 1 j/taso ja jonka keskellä on olentoja tai esineitä

Kestoaika   

1 min/taso (P)

Laistoheitto

Refleksi mitätöi (esine)

Loitsunsieto

Pätee (esine)

Tämä loitsu toimii muutoin kuten kestävä kupu, mutta lisäksi pallonmuotoisen kuvun sisällä olevat olennot ja esineet ovat lähes painottomia. Kaikki kantavan kuvun sisällä oleva painaa vain kuudestoistaosan normaalista painostaan. Voit nostaa ja kaukoliikutella kuvun avulla mitä tahansa, mikä painaa normaalisti enintään 5 000 naulaa. Voit kaukoliikutella kupua keskipitkän kantaman päästä (100 jalkaa + 10 jalkaa langettajatasoa kohden) sen jälkeen, kun kupu on sulkeutunut sisältönsä ympärille.

Kun keskityt kupuun, voit liikutella sitä, kunhan sen sisällys painaa enintään 5 000 naulaa. Voit alkaa liikutella kupua ensimmäisellä loitsun langetuksen jälkeisellä kierroksella. Jos keskityt (perustoiminto), voit liikutella kupua enintään 30 jalkaa kierroksessa. Jos lakkaat keskittymästä, kupu ei liiku kyseisellä kierroksella (mikäli se on vaakasuoralla pinnalla). Jos se on ilmassa, se vajoaa alaspäin putoamisnopeudellaan (ks. alla), kunnes se saapuu vaakasuoralle pinnalle tai loitsun kestoaika päättyy tai sinä alat jälleen keskittyä siihen. Jos lakkaat keskittymästä (joko vapaaehtoisesti tai epäonnistuttuasi Keskittyminen-testissä), voit jatkaa keskittymistä seuraavalla vuorollasi tai millä tahansa myöhemmällä vuorollasi loitsun kestoaikana.

Kuvun putoamisnopeus on vain 60 jalkaa kierroksessa, mikä on niin hidas vauhti, ettei pudotus tuota vaurioita kuvun sisällölle.

Voit siirrellä kupua kaukoliikuttelun avulla, vaikka olisit itse sen sisällä.

Ainesosatekijä

Kirkas kristallinen puolipallo, samanmuotoinen ja -kokoinen arabikumin pala ja kaksi pientä magneettitankoa.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.