Ihmisolion lumous

Kiehdonta (lumous) [mieleen kohdistuva]

Taso

Brd 1, Tkr/Vel 1

Osatekijät

P, E

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Lyhyt (25 j + 5 j/2 tasoa)   

Kohde

Yksi ihmisolio

Kestoaika   

1 tunti/taso

Laistoheitto

Tahto mitätöi

Loitsunsieto

Pätee                                                                        

Tämä loitsu saa yhden ihmisolion pitämään sinua ystävänään ja liittolaisenaan (kohteen asenteeksi katsotaan ystävällinen). Jos sinä tai liittolaisesi uhkaatte langetushetkellä kohdeolentoa tai taistelette sitä vastaan, se saa laistoheittoonsa hyvitystä +5.

Lumottu ihmisolio ei tottele sinua niin kuin kone, mutta se suhtautuu puheisiisi ja tekoihisi aina mahdollisimman myötämielisesti. Voit yrittää käskeä sitä, mutta jos haluat saada sen tekemään sellaista, mitä se ei normaalioloissa tekisi, sinun on voitettava kilpailtu Karisma-testi. (Uusintayrityksiä ei sallita.) Vaikutuksen alainen olento ei koskaan tottele varmaan kuolemaan johtavia tai ilmiselvästi vahingollisia käskyjä, mutta se on mahdollista vakuuttaa siitä, että jokin hyvin vaarallinen tehtävä on tekemisen arvoinen. Jos sinä tai liittolaisiltasi vaikuttavat olennot uhkaatte lumottua ihmisoliota millään tavoin, loitsu lakkaa. Sinun on kyettävä välittämään käskysi ihmisolion osaamalla kielellä tai muussa tapauksessa oltava taitava elehtimään.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.