Hypnoosikuvio

Harhanta (kirjokuvio) [mieleen kohdistuva]

Taso

Brd 2, Tkr/Vel 2

Osatekijät

P (vain Brd), E, A; ks. teksti

Langetusaika   

perustoiminto

Kantama

Keskipitkä (100 j + 10 j/taso)

Ilmiö

Värikkäitä valoja säteeltään 10 j:n leviämällä               

Kestoaika   

Keskittyminen + 2 kierrosta

Laistoheitto

Tahto mitätöi

Loitsunsieto

Pätee

Tämä loitsu luo alati muuntuvan ja värejään huomaamatta vaihtelevan kuvion, joka leijailee ilmassa ja haltioittaa alueellaan olevat olennot. Heitä 2n4 ja lisää tulokseen langettajatasosi (kuitenkin enintään 10) selvittääksesi, monenko kestonopan edestä olentoja päätyy loitsun vaikutuksen alaisiksi. Loitsu vaikuttaa ensiksi siihen olentoon, jolla on vähiten kestonoppia, ja etenee sitten järjestyksessä ylöspäin. Jos kahdella tai useammalla olennolla on yhtä paljon kestonoppia, loitsu vaikuttaa ensimmäiseksi siihen, joka on lähimpänä loitsun alkupistettä. Ne kestonopat, jotka eivät enää riitä seuraavaan olentoon vaikuttamiseen, menevät hukkaan. Vaikutuksen alaiset olennot ovat kuvion haltioittamia. Loitsu ei vaikuta näkökyvyttömiin olentoihin.

Velhojen ja taikurien ei tarvitse tuottaa ääntä tämän loitsun langettamiseen, mutta bardien on laulettava, soitettava tai lausuttava jokin runo loitsun puheosatekijänä.

Ainesosatekijä

Joko palava suitsuketikku tai kristallisauva, joka on täytetty fosforiloistoisella aineella.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.