Hypnoosi

Kiehdonta (pakotus) [mieleen kohdistuva]

Taso

Brd 1, Tkr/Vel 1

Osatekijät

P, E

Langetusaika   

1 kierros

Kantama

Lyhyt (25 j + 5 j/2 tasoa)

Alue

Useita elollisia olentoja, joiden kaikkien                     
on oltava 30 j:n säteellä toisistaan

Kestoaika   

2n4 kierrosta (P)

Laistoheitto

Tahto mitätöi

Loitsunsieto

Pätee

Lähelläsi olevat olennot haltioituvat eleistäsi ja rauhallisella äänellä lausumistasi loitsusanoista niin, että ne pysähtyvät tuijottamaan sinua ilmeettöminä. Tämän herkeämättömän huomion ansiosta voit saada olennot suhtautumaan ehdotuksiisi ja pyyntöihisi tavallista myötämielisemmin. Heitä 2n4 selvittääksesi, monenko kestonopan edestä olentoja voit haltioittaa. Loitsu vaikuttaa olentoihin siinä järjestyksessä kuin niillä on kestonoppia, pienimmästä kestonoppamäärästä suurimpaan. Vaikutus tehoaa vain olentoihin, jotka voivat nähdä tai kuulla sinut, mutta niiden ei tarvitse ymmärtää sinua haltioituakseen.

Jos käytät tätä loitsua taistelussa, kukin kohde saa laistoheittoonsa hyvitystä +2. Jos loitsu vaikuttaa vain yhteen olentoon, joka ei ole langetushetkellä taistelussa, laistoheittoon lasketaan sakkoa –2.

Niin kauan kuin loitsittu on tämän loitsun haltioittama, se suhtautuu sinuun niin kuin sen asenne sinua kohtaan olisi kaksi astetta normaalia ystävällisempi. Tämän ansiosta voit esittää loitsitulle yhden pyynnön (sikäli kuin pystyt viestimään sen kanssa). Pyynnön on oltava lyhyt ja kohtuullinen. Olennon asenne sinua kohtaan säilyy samana loitsun päättymisen jälkeenkin, mutta vain kyseisen pyynnön suhteen.

Laistoheitossaan epäonnistunut olento ei muista jälkeenpäin, että olet loitsinut sen.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.