Haamuratsu

Loihdinta (luonti)

Taso

Brd 3, Tkr/Vel 3

Osatekijät

P, E

Langetusaika   

10 minuuttia

Kantama

0 j

Ilmiö

Yksi osittain todellinen hevosenkaltainen olento            

Kestoaika   

1 tunti/taso (P)

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Ei päde

Loihdit esiin Ison hevosenkaltaisen olennon, joka on vain osittain todellinen. Olennolla voit ratsastaa vain sinä itse (tai vaihtoehtoisesti se, jolle olet ratsun varta vasten luonut). Haamuratsulla on musta pää ja ruumis, harmaa harja ja häntä sekä savunsiniset aineettomat kaviot, joiden avulla se liikkuu täysin ääneti. Sillä on utuiset suitset, kuolaimet ja satula. Se ei taistele, mutta eläimet kaihtavat sitä eivätkä suostu hyökkäämään sitä vastaan.

Ratsun PL on 18 (–1 koko, +4 kehopanssari, +5 Ket), ja sillä on 7 kestopistettä +1 kestopiste langettajatasoa kohden. Jos haamuratsu menettää kaikki kestopisteensä, se katoaa. Ratsun nopeus on 20 jalkaa langettajatasoa kohden, kuitenkin enintään 240 jalkaa. Se pystyy kantamaan ratsastajansa painon ja lisäksi enintään 10 naulaa langettajatasoa kohden.

Ratsulla on eräitä langettajatason mukaan määräytyviä voimia. Sillä on aina myös kaikki alemmilta langettajatasoilta saatavat voimat.

8. taso

Ratsu voi kulkea hiekkaisessa, liejuisessa ja jopa soisessa maastossa vaikeuksitta ja nopeutensa siitä kärsimättä.

10. taso

Ratsu voi käyttää aina haluttaessa vesikävelyä (kyky vastaa samannimistä loitsua, ja sen aktivointi ei vaadi toimintoa).

12. taso

Ratsu voi käyttää aina haluttaessa taivaskävelyä (kyky vastaa samannimistä loitsua, ja sen aktivointi ei vaadi toimintoa) enintään 1 kierroksen kerrallaan, minkä jälkeen se putoaa maahan.

14. taso

Ratsu voi lentää langettajatason mukaisella nopeudellaan (lentoketteryys keskiverto).


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.