Elementaaliparvi

Loihdinta (esiinloihdinta) [ks. teksti]

Taso

Dru 9, Ilma 9, Maa 9, Tuli 9, Vesi 9

Osatekijät

P, E

Langetusaika   

10 minuuttia

Kantama

Keskipitkä (100 j + 10 j/taso)

Ilmiö

Yksi tai useampia esiinloihdittuja olentoja, joiden kaikkien on oltava 30 j:n säteellä toisistaan

Kestoaika   

10 min/taso (P)

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Tämä loitsu avaa portin johonkin elementtisfääriin ja loihtii sieltä esiin elementaaleja. Druidi voi valita haluamansa sfäärin (joko Ilman, Maan, Tulen tai Veden elementtisfäärin), pappi puolestaan valitsee valtapiirinsä mukaisen sfäärin.

Kun olet saattanut loitsun loppuun, paikalle ilmestyy 2n4 Isoa elementaalia. Kymmenen minuuttia myöhemmin paikalle ilmestyy 1n4 Valtavaa elementaalia. Kymmenen minuuttia tämän jälkeen paikalle ilmestyy yksi suurelementaali. Kullakin elementaalilla on enimmäismäärä kestopisteitä jokaisesta kestonopastaan. Ilmestyttyään olennot palvelevat sinua koko loitsun kestoajan.

Elementaalit tottelevat sinua kuuliaisesti eivätkä koskaan hyökkää sinua vastaan, eivät silloinkaan, kun joku muu saa ne hallintaansa. Elementaalien hallinnassa pitäminen ei vaadi sinulta keskittymistä. Voit pyörtää ne yksittäin tai ryhmittäin milloin tahansa.

Aina kun käytät esiinloihdintaloitsua loihtiaksesi esiin ilma-, maa-, tuli- tai vesiolennon, loitsulla on olennon alatyypin mukainen lisämäärite.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.