Auringonsäde

Lietsonta [valo]

Taso

Aurinko 7, Dru 7

Osatekijät

P, E, JK

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

60 j

Alue

Langettajan kädestä sinkoava juova

Kestoaika

1 kierros/taso tai kunnes valojuovat loppuvat

Laistoheitto

Refleksi mitätöi ja Refleksi puolittaa; ks. teksti   

Loitsunsieto

Pätee                                                                        

Voit luoda loitsun kestoaikana yhden säkenöivän kirkkaan valojuovan kierroksessa. Kaikkiaan voit luoda loitsun avulla yhden juovan jokaista kolmea langettajatasoasi kohden (18. tasolta alkaen kuitenkin aina enintään kuusi juovaa). Loitsu päättyy kestoajan päättyessä tai sädekiintiön täyttyessä.

Kaikki valojuovan alueella olevat olennot sokaistuvat ja kärsivät 4n6 pistettä vaurioita. Olennot, joille auringonvalo on vahingollista tai luonnonvastaista, kärsivät kaksinkertaiset vauriot. Onnistunut Refleksi-laisto mitätöi sokaistumisen ja puolittaa vauriot.

Juovan alueella olevat epäkuolleet olennot kärsivät 1n6 pistettä vaurioita langettajatasoa kohden (kuitenkin enintään 20n6) ja voivat puolittaa vauriot Refleksi-laistolla. Jos juovan alueella on sellaisia epäkuolleita olentoja, jotka vahingoittuvat tavallisesta kirkkaasta valosta, ne tuhoutuvat, mikäli ne epäonnistuvat laistossaan.

Loitsun tuottama ultraviolettivalo vaurioittaa sieniä, homeita ja limaolioita niin kuin ne olisivat epäkuolleita olentoja.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.