Aavekäsi

Mananta

Taso

Tkr/Vel 2

Osatekijät

P, E

Langetusaika   

perustoiminto

Kantama

Keskipitkä (100 j + 10 j/taso)                                       

Ilmiö

Yksi aavekäsi

Kestoaika

1 min/taso (P)

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Ei päde

Muovaat omasta elinvoimastasi hohtavan, haamumaisen käden, joka liikkuu käskystäsi ja välittää langettamiasi alhaisten tasojen kosketusloitsuja matkojen päähän. Menetät langetushetkellä 1n4 kestopistettä mutta saat ne takaisin loitsun päättyessä (vaikka loitsu rauetettaisiinkin), paitsi silloin, kun käsi tuhotaan. (Menettämäsi kestopisteet voidaan parantaa normaalisti.) Aavekäsi saattaa koko kestoaikansa perille kaikki langettamasi enintään 4. tason kosketusloitsut. Saat loitsusta hyvitystä +2 lähitaistelu­kosketus­hyökkäyksiisi, ja aavekädellä hyökkääminen lasketaan hyökkäykseksi tavalliseen tapaan. Käsi iskee aina sinun suunnastasi. Se ei voi koukata kohteita. Kun se on saattanut loitsun perille, liikkuu loitsun kantaman ulkopuolelle tai katoaa näkyvistäsi, se palaa leijumaan vierellesi.

Käsi on ruumiiton, joten sitä ei voida vahingoittaa normaaleilla aseilla. Sillä on harjaantunut pelastautuminen -kyky (puolet vaurioista Refleksi-laiston epäonnistuessa eikä lainkaan vaurioita laiston onnistuessa) ja samat laistohyvitykset kuin sinulla, ja sen panssariluokka on vähintään 22. Lisäksi käden panssariluokkaan lasketaan Älykkyys-muuntimesi ikään kuin se olisi käden Ketteryys-muunnin. Kädellä on 1–4 kestopistettä, saman verran kuin menetit sitä luodessasi.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.