Remorhaz

Koko/tyyppi

Valtava taikaeläin

Kestonoppia

7n10+35 (73 kp)

Aloite

+1

Nopeus

30 j (6 ruutua), kaivautuminen 20 j

Panssariluokka

20 (–2 koko, +1 Ket, +11 kehopanssari), kosketus 9, valmistautumaton 19

Perushyökkäys/paini   

+7/+23

Hyökkäys

Puraisu +13 lähitaistelu (2n8+12)

Täyshyökkäys

Puraisu +13 lähitaistelu (2n8+12)

Tila/ulottuma

15 j/10 j

Erikoishyökkäykset

Harjaantunut tarttuminen, nielaisu

Erikoisominaisuudet

Pimeänäkö 60 j, kuumuus, hämäränäkövärähtelyaisti 60 j   

Laistot

Sitk +10, Ref +6, Tahto +3

Kyvyt

Vma 26, Ket 13, Ruk 21, Äly 5, Vii 12, Kar 10

Taidot

Havainnointi +8, Kuuntelu +8

Valtit

Harjaantunut puskeminen, Paiskausisku, Väkihyökkäys

Esiintymisympäristö

Kylmät autiomaat

Järjestäytyminen

Erakko

Haasteluokitus

7

Aarteet

Ei ole

Hengenlaatu

Yleensä neutraali

Kehittyminen

8–14 KN (Valtava); 15–21 KN (Suunnaton)

Tasolisä

Remorhaz on varsinaiselta väriltään sinertävänvalkoinen, mutta se säteilee sykkivää punahehkuista kuumuutta. Sen pituus on hieman yli 20 jalkaa ja läpimitta noin 5 jalkaa. Se painaa noin 10 000 naulaa.

Remorhazit eivät osaa puhua.


Taistelu

Remorhaz lymyilee lumen tai jään alla, kunnes se kuulee liikettä yläpuoleltaan. Tällöin se syöksähtää esiin ja yllättää riistansa.

Harjaantunut tarttuminen (Po)

Jotta remorhaz voisi käyttää tätä kykyä, sen on osuttava puraisuhyökkäyksellään viholliseen, joka on vähintään yhtä kokoluokkaa pienempi kuin se itse. Tämän jälkeen se voi yrittää aloittaa painin ilmaistoimintona altistumatta vapaahyökkäykselle. Jos se voittaa painitestin, se saa painiotteen ja voi yrittää nielaista uhrin seuraavalla kierroksella.

Nielaisu (Po)

Kun remorhazilla on vuoronsa alussa vihollinen painiotteessa suussaan, se voi nielaista tämän, jos se voittaa painitestin. Nielaistu olento kärsii remorhazin mahassa 2n8+12 pistettä ruhjontavaurioita ja 8n6 pistettä happovaurioita kierrosta kohden. Nielaistu olento voi leikata tiensä ulos tuottamalla mahalle (PL 15) 25 pistettä vaurioita kevyellä viilto- tai pistoaseella. Kun olento on päässyt ulos, remorhazin lihakset kuroutuvat sulkemaan mahan, joten seuraavan nielaistun vihollisen on leikattava oma pakotiensä. Valtavan remorhazin sisuksiin mahtuu 2 Isoa, 4 Keskikokoista, 8 Pientä, 32 Hyvin pientä, 128 Taskukokoista tai 512 Minimaalista tai sitä pienempää olentoa.

Kuumuus (Po)

Vimmastunut remorhaz säteilee niin kovaa kuumuutta, että kaikki, mikä koskettaa sen ruumista, kärsii 8n6 pistettä tulivaurioita. Näille vaurioille altistuvat kaikki olennot, jotka osuvat remorhaziin kehoasehyökkäyksellä tai aseettomalla hyökkäyksellä. Lähitaistelu­aseilla osuvat olennot eivät kärsi vaurioita remorhazin kuumuudesta, mutta niiden ase voi sulaa tai palaa karrelle; aseen, jolla osutaan remorhaziin, on onnistuttava Sitkeys-laistossa (VA 18) tai se tuhoutuu. Laiston vaikeusaste on Ruumiinkunto-pohjainen.

Taidot

Remorhaz saa rotuhyvitystä +4 Kuuntelu-testeihinsä.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.