Pyhitys

Lietsonta [hyvä]

Taso

Pap 2

Osatekijät

P, E, A, JK

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Lyhyt (25 j + 5 j/2 tasoa)   

Alue

Säteeltään 20 j:n huoku

Kestoaika   

2 tuntia/taso

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Tämä loitsu siunaa valitsemasi alueen positiivisella energialla. Loitsu antaa pyhyyshyvitystä +3 kaikkiin alueella suoritettuihin Karisma-testeihin epäkuolleiden käännyttämiseksi. Pyhitetylle alueelle tulevat epäkuolleet olennot heikentyvät hieman: ne saavat sakkoa –1 hyökkäysheittoihinsa, vaurioheittoihinsa ja laistoihinsa. Pyhitetyllä alueella ei voida luoda eikä sille voida loihtia esiin epäkuolleita.

Jos pyhitetyllä alueella on alttari, pyhäkkö tai muu pysyväis­rakennelma, joka on omistettu langettajan jumaluudelle tai jumalistolle tai hänen kanssaan samaa hengenlaatua olevalle korkeammalle voimalle, yllä mainitut muuntimet kaksinkertaistuvat (pyhyyshyvitystä +6 käännytystesteihin, sakkoa –2 alueella oleville epäkuolleille). Et voi pyhittää aluetta, jolla on jollekin muulle kuin omalle jumaluudellesi omistettu rakennelma.

Jos alueella on alttari, pyhäkkö tai muu pysyväisrakennelma, joka on pyhitetty muulle kuin langettajan omalle jumaluudelle, jumalistolle tai korkeammalle voimalle, pyhitys-loitsu kiroaa alueen ja katkaisee sen yhteyden mainittuun jumaluuteen tai voimaan. Jos käytät loitsua tähän toissijaiseen tarkoitukseensa, se ei tuota yllä mainittuja epäkuolleisiin liittyviä hyvityksiä ja sakkoja.

Pyhitys torjuu ja rauettaa häpäisyn.

Ainesosatekijä

Pullollinen pyhää vettä ja 25 kr:n arvosta (5 naulaa) hopeapölyä, jotka molemmat on leviteltävä loitsun alueelle.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.