Peite

Harhanta (lume)

Taso

Juonikkuus 7, Tkr/Vel 8

Osatekijät

P, E

Langetusaika   

10 minuuttia

Kantama

Lyhyt (25 j + 5 j/2 tasoa)

Alue

30 × 30 × 30 j:n kuutio/taso (M)

Kestoaika   

24 tuntia

Laistoheitto

Ei ole tai Tahdolla harhasta vapautuminen (vaatii vuorovaikutusta); ks. teksti

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Tämä loitsu luo väkevän harhan, joka suojaa sekä kaukotarkkailulta että suoralta havainnoinnilta. Ilmoitat loitsua langettaessasi, mitä loitsun alueella voidaan ja ei voida havaita. Luotavan harhan on pysyttävä pääpiirteissään samanlaisena koko loitsun kestoajan. Kun harhan ominaisuudet on lyöty lukkoon, niitä ei voida enää muuttaa.

Jos joku yrittää tutkia aluetta kaukotarkkailun avulla, hän havaitsee vain ilmoittamasi harhan eikä saa laistoa sitä vastaan. Harhassa ovat mukana asiaankuuluvat näkö- ja ääniaistimukset.

Jos harhaa havainnoidaan suoraan, havainnoija voi saada oikeuden yrittää laistoa, jos hänellä on syytä epäillä näkemäänsä (aivan kuten tavallistenkin harhojen yhteydessä). Silti edes liikkuminen loitsun alueelle ei kumoa harhaa tai anna välttämättä oikeutta yrittää laistoa, kunhan kätketyt olennot pysyttelevät poissa harhan vaikutuksen alaisten olentojen tieltä.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.