Pakopaikka

Loihdinta (kaukosiirto)

Taso

Pap 7, Tkr/Vel 9

Osatekijät

P, E, A

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Kosketus                                                                      

Kohde

Kosketettu esine

Kestoaika   

Pysyvä kunnes laukaistaan   

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Johdatat voimallista taikuutta esineeseen, joka on valmistettu tätä loitsua varten. Esineen haltija voi siirtyä silmänräpäyksessä sinun asuinpaikkaasi miten kaukaa tahansa, kunhan asuinpaikkasi on samassa sfäärissä kuin haltija. Kun loitsu on langetettu esineeseen, sinun on annettava esine omasta halustasi jollekin olennolle ja kerrottava samalla esineen käytön yhteydessä lausuttava käskysana. Kun loitsittu haluaa käyttää esinettä, hän lausuu käskysanan ja rikkoo samalla esineen (tämä on perustoiminto). Tämän jälkeen loitsittu ja kaikki hänen kantamansa ja pitämänsä esineet (kuitenkin enintään loitsitun raskaan taakan verran) siirtyvät välittömästi asuinpaikkaasi. Loitsu ei vaikuta muihin olentoihin (paitsi loitsitun famulukseen, jos se koskettaa loitsittua siirtymishetkellä).

Voit muunnella loitsua langetuksen aikana siten, että kun esine rikotaan ja käskysana lausutaan, siirrytkin itse 10 jalan päähän esineen haltijasta. Sinulla on summittainen käsitys esineen haltijan sijainnista ja tilanteesta pakopaikka-loitsun laukaisuhetkellä, mutta siirryt haltijan luo riippumatta siitä, haluatko vai et.

Ainesosatekijä

Loitsua varten tehty esine, jonka valmistus vaatii 1 500 kr:n arvosta jalokiviä.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.