Oikeamielisen
mahti

Muutanta

Taso

Pap 5, Voimakkuus 5   

Osatekijät

P, E, JK

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Oma olemus

Kohde

Langettaja                                                                     

Kestoaika   

1 kierros/taso (P)

Tämä loitsu kaksinkertaistaa pituutesi ja kahdeksankertaistaa painosi. Sen myötä kokoluokkasi kasvaa yhdellä ja saat kokohyvitystä +4 Voimakkuuteesi ja kokohyvitystä +2 Ruumiinkuntoosi. Saat tehostushyvitystä +2 kehopanssariisi. Saat vauriovähennystä 3/paha (jos kanavoit normaalisti positiivista energiaa) tai vauriovähennystä 3/hyvä (jos kanavoit normaalisti negatiivista energiaa). 12. tasolla vauriovähennykseksi tulee 6/paha tai 6/hyvä ja 15. tasolla 9/paha tai 9/hyvä (mikä on enimmäismäärä). Panssariluokkaan ja hyökkäyksiin vaikuttavat kokomuuntimesi muuttuvat uuden kokoluokkasi mukaisiksi. Tämä loitsu ei vaikuta nopeuteesi. Tilasi ja ulottumasi ovat uuden kokoluokkasi mukaiset.

Jos kasvullesi ei ole riittävästi tilaa, kasvat suurimpaan mahdolliseen kokoosi ja voit suorittaa Voimakkuus-testin (käyttäen loitsun lisäämää Voimakkuuttasi) murtautuaksesi kasvua rajoittavien esteiden läpi. Jos testi epäonnistuu, kasvusi rajoittuu sinua ympäröiviin esteisiin – toisin sanoen loitsun aiheuttama kasvu ei voi rusentaa sinua.

Kaikki pitämäsi ja kantamasi varusteet kasvavat samassa suhteessa kuin sinä. Lähitaistelu- ja ammusaseet tuottavat kasvaneina enemmän vaurioita. Tämä loitsu ei vaikuta muihin taikaominaisuuksiisi. Kaikki suurentuneet esineet (myös heitto- ja ammusaseet) palautuvat välittömästi normaaliin kokoonsa, kun ne eivät ole enää hallussasi. Tämä tarkoittaa, että heittoaseet tuottavat normaalit vaurionsa mutta ammukset tuottavat vaurioita niiden ampumiseen käyttämäsi aseen koon mukaan.

Jos sinuun kohdistuu useita kokoa kasvattavia taikavaikutuksia, ne eivät kasaudu keskenään.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.