Mustat lonkerot

Loihdinta (luonti)

Taso

Tkr/Vel 4

Osatekijät

P, E, A

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Keskipitkä (100 j + 10 j/taso)   

Alue

Säteeltään 20 j:n leviämä

Kestoaika   

1 kierros/taso (P)

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Tämä loitsu täyttää alueensa sitkeänvenyvillä mustilla lonkeroilla, jotka ovat 10 jalan pituisia. Nämä kiemurtelevat tarttumajäsenet näyttävät ponnahtavan esiin maasta, lattiasta tai siitä mitä alustana onkin – jopa vedestä. Lonkerot käyvät loitsun alueella olevien olentojen kanssa painiin ja alkavat pusertaa niitä.

Jokaisen alueella olevan olennon on suoritettava painitesti, jota vastaan lonkerot kilpailevat omalla painitestillään. Kohdetta vastaan hyökätessään lonkerot katsotaan Isoksi olennoksi, jonka hyökkäyshyvitys on yhtä kuin langettajatasosi ja jonka Voimakkuus-arvo on 19. Näin ollen lonkeroiden painitestimuunnin on yhtä kuin langettajatasosi +8. Jos lonkerot voittavat painitestin, ne ovat tämän jälkeen olennon kanssa painissa. Lonkerot ovat immuuneja kaikentyyppisille vaurioille.

Kun lonkerot ovat painissa olennon kanssa, ne voivat suorittaa joka kierroksella langettajan vuorolla painitestin. Aina kun ne voittavat testin, ne tuottavat olennolle 1n6+4 pistettä ruhjontavaurioita. Lonkerot jatkavat olennon pusertamista, kunnes loitsu päättyy tai olento pääsee irti.

Lonkerot hyökkäävät välittömästi kaikkien loitsun alueelle saapuvien olentojen kimppuun. Nekin olennot, jotka eivät ole painissa lonkeroiden kanssa, voivat liikkua alueella vain puolet normaalinopeudestaan.

Ainesosatekijä

Palanen jättiläismustekalan tai jättiläiskalmarin lonkeroa.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.