Maagin
mahtava moisio

Loihdinta (luonti)

Taso

Tkr/Vel 7

Osatekijät

P, E, K

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Lyhyt (25 j + 5 j/2 tasoa)

Ilmiö

Ulottuvuudenulkoinen kartano, enintään kolme 10 × 10 × 10 j:n kuutiota/taso (M)

Kestoaika   

2 tuntia/taso (P)

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Luot ulottuvuudenulkoisen kartanon eli moision. Sfääriin, jossa langetat loitsun, ilmestyy 4 jalkaa leveä ja 8 jalkaa korkea kulkuaukko, joka näkyy heikkona väreilynä ilmassa. Tästä moisioon johtavasta kulkuaukosta voivat astua vain sinun nimeämäsi olennot, ja kun astut sisään, aukko sulkeutuu perässäsi ja muuttuu näkymättömäksi. Voit avata sen uudestaan omalta puoleltasi aina halutessasi. Aukon takana avautuu loistelias eteishalli, josta pääsee muihin huoneisiin. Moision ilma on puhdasta, raikasta ja lämmintä.

Voit luoda moisiolle millaisen pohjapiirroksen tahansa, kunhan sen pinta-ala ei ylitä loitsun enimmäisaluetta. Moisio on sisustettu, ja siellä on riittävästi elintarvikkeita yhdeksän ruokalajin ateriaan kahdelletoista olennolle langettajatasoa kohden. Moisioon tulijoiden palveluksessa on läpikuultavia, livreepukuisia ja kuuliaisia palvelijoita (enintään kaksi langettajatasoa kohden). Palvelijat toimivat kuten näkymätön palvelija -loitsut, joskin ne ovat näkyviä ja voivat liikkua minne tahansa moision alueella.

Koska moisioon pääsee vain sen omasta kulkuaukosta, ulkomaailman olosuhteet eivät vaikuta moisioon eivätkä sen sisällä vallitsevat olosuhteet vaikuta ympäröivään sfääriin.

Kanavoija

Norsunluusta veistetty portin pienoismalli, pieni pala kiillotettua marmoria ja pikkuruinen hopealusikka (kunkin esineen arvo on 5 kr).


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.