Kaksoiskappale

Mananta

Taso

Tkr/Vel 8

Osatekijät

P, E, A, K

Langetusaika   

10 minuuttia

Kantama

0 j

Ilmiö

Yksi kaksoiskappale

Kestoaika   

Silmänräpäyksellinen   

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Tämä loitsu luo elottoman kaksoiskappaleen jostakin olennosta. Jos alkuperäiskappale surmataan, sen sielu siirtyy välittömästi kaksoiskappaleeseen, joka herää eloon korvikeruumiiksi (olettaen, että sielu on vapaa ja halukas siirtymään kaksoiskappaleeseen). Alkuperäiskappaleen jäänteet, sikäli kuin ne ovat yhä olemassa, muuttuvat elottomiksi, eikä niitä voida sen koommin herättää henkiin. Jos alkuperäinen olento on saavuttanut luontaisen elinkaarensa pään (eli kuollut luonnollisen kuoleman), kaikki yritykset luoda kaksoiskappale epäonnistuvat.

Jotta voisit luoda kaksoiskappaleen, sinulla on oltava alkuperäis­olennon elävästä ruumiista otettua lihaa (ei hiuksia, kynsiä, suomuja tms.) yhteensä vähintään 1 kuutiotuuman verran. Lihanpalan ei tarvitse olla aivan tuore, mutta sitä ei saa päästää mätänemään. Kun loitsu on langetettu, kaksoiskappaletta on kasvatettava laboratoriossa 2n4 kuukautta.

Kun kaksoiskappale on valmis, alkuperäiskappaleen sielu astuu siihen välittömästi, mikäli kyseinen olento on jo kuollut. Kaksoiskappale on ruumiinominaisuuksiltaan täysin samanlainen kuin alkuperäiskappale, ja sillä on sama luonne ja samat muistot kuin alkuperäiskappaleella. Muilta osin kaksoiskappale katsotaan henkiin herätetyksi alkuperäis­hahmoksi, joten se menettää yhden tason tai (jos alkuperäiskappale oli 1. tason hahmo) 2 pistettä Ruumiinkunnostaan. Jos kaksoiskappaleen Ruumiinkunto-arvo olisi tämän Ruumiinkunto-muutoksen jälkeen 0, loitsu epäonnistuu. Jos alkuperäisolento on menettänyt tasoja lihanpalan ottamisen jälkeen ja kuollut alemmalla tasolla kuin kaksoiskappale muutoin olisi, kaksoiskappale on yhtä tasoa alemmalla tasolla kuin alkuperäisolento kuollessaan.

Loitsu jäljentää vain alkuperäisolennon ruumiin ja mielen, ei sen varusteita.

Kaksoiskappale voidaan kasvattaa alkuperäisolennon yhä eläessä tai kun alkuperäinen sielu ei ole saatavilla, mutta tällöin syntyvä ruumis on pelkkä sieluton ja eloton lihakimpale, joka mätänee, ellei sitä säilötä.

Ainesosatekijä

Lihanpala ja laboratoriotarvikkeita (hinta 1 000 kr).


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.