Kaaosviitta

Estäntä [kaoottinen]

Taso

Kaaos 8, Pap 8

Osatekijät

P, E, K

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

20 j

Kohteet   

Yksi olento/taso säteeltään 20 j:n purkauksen alueella, jonka keskellä on langettaja

Kestoaika   

1 kierros/taso (P)

Laistoheitto

Ks. teksti

Loitsunsieto

Pätee (vaaraton)

Loitsittujen ympärille muodostuu monivärinen, sattumanvarainen kuvio, joka suojaa niitä hyökkäyksiltä, antaa niille sietoa lainkuuliaisten olentojen langettamia loitsuja vastaan ja sekavoittaa loitsittuja iskevät lainkuuliaiset olennot. Tällä estäntäloitsulla on neljä eri vaikutusta.

Ensinnäkin kukin suojattu olento saa sivuunohjaushyvitystä +4 panssariluokkaansa ja sietohyvitystä +4 laistoihinsa. Toisin kuin suoja lailta -loitsussa, nämä hyödyt lisätään kaikkia hyökkäyksiä eikä vain lainkuuliaisten olentojen suorittamia hyökkäyksiä vastaan.

Toiseksi kukin suojattu olento saa loitsunsietoa 25 lainkuuliaisia loitsuja ja lainkuuliaisten olentojen langettamia loitsuja vastaan.

Kolmanneksi tämä loitsu torjuu kaikki yritykset vallata suojattu olento tai vaikuttaa sen mieleen, aivan kuten suoja pahuudelta.

Neljänneksi, jos jokin lainkuuliainen olento onnistuu lähitaisteluhyökkäyksessä suojattua olentoa vastaan, hyökkääjä sekavoituu 1 kierroksen ajaksi (Tahto-laisto mitätöi kuten sekavoitus-loitsussa, mutta laiston vaikeusaste on kaaosviitta-loitsun mukainen).

Kanavoija

Pienen pieni astia, jonka sisällä on jokin pyhäinjäännös, esimerkiksi pergamentinpala jostakin kaoottisesta kirjoituksesta. Pyhäinjäännösastia maksaa vähintään 500 kr.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.