Esivallan kilpi

Estäntä [lainkuuliainen]

Taso

Laki 8, Pap 8

Osatekijät

P, E, K

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

20 j

Kohteet   

Yksi olento/taso säteeltään 20 j:n purkauksen alueella,
jonka keskellä on langettaja

Kestoaika   

1 kierros/taso (P)

Laistoheitto

Ks. teksti

Loitsunsieto

Pätee (vaaraton)

Loitsitut ympäröi himmeä sininen hehku, joka suojaa niitä hyökkäyksiltä, antaa niille sietoa kaoottisten olentojen langettamia loitsuja vastaan ja muuttaa loitsittuja iskevät kaoottiset olennot hidastetuiksi. Tällä estäntäloitsulla on neljä eri vaikutusta.

Ensinnäkin kukin suojattu olento saa sivuunohjaushyvitystä +4 panssariluokkaansa ja sietohyvitystä +4 laistoihinsa. Toisin kuin suoja kaaokselta -loitsussa, nämä hyvitykset lisätään kaikkia hyökkäyksiä eikä vain kaoottisten olentojen suorittamia hyökkäyksiä vastaan.

Toiseksi kukin suojattu olento saa loitsunsietoa 25 kaoottisia loitsuja ja kaoottisten olentojen langettamia loitsuja vastaan.

Kolmanneksi tämä loitsu torjuu kaikki yritykset vallata suojattu olento tai vaikuttaa sen mieleen, aivan kuten suoja pahuudelta.

Neljänneksi, jos jokin kaoottinen olento onnistuu lähitaisteluhyökkäyksessä suojattua olentoa vastaan, hyökkääjä muuttuu 1 kierroksen ajaksi hidastetuksi (Tahto-laisto mitätöi kuten hidastus-loitsussa, mutta laiston vaikeusaste on esivallan kilpi -loitsun mukainen).

Kanavoija

Pienen pieni astia, jonka sisällä on jokin pyhäinjäännös, esimerkiksi pergamentinpala jostakin lainkuuliaisesta kirjoituksesta. Pyhäinjäännösastia maksaa vähintään 500 kr.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.