Esineen kutistus

Muutanta

Taso

Tkr/Vel 3

Osatekijät

P, E

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Kosketus

Kohde

Yksi kosketettu esine, jonka tilavuus on 2 j3/taso   

Kestoaika   

Yksi päivä/taso; ks. teksti

Laistoheitto

Tahto mitätöi (esine)

Loitsunsieto

Pätee (esine)

Voit kutistaa yhden taikuudettoman (ja loitsun kokorajoitusten mukaisen) esineen kaikki ulottuvuusmitat 1/16:aan normaalista (jolloin esineen tilavuus ja massa ovat 1/4 000 alkuperäisistä). Käytännössä tämä muutos pienentää esineen kokoa neljällä kokoluokalla. Halutessasi voit myös muuttaa kutistetun esineen koostumuksen kangasmaiseksi. Kun loitsun muuttama esine halutaan palauttaa entiseen kokoonsa ja koostumukseensa, riittää kun se viskataan mille tahansa kiinteälle alustalle tai loitsun langettaja lausuu tietyn käskysanan. Loitsu voi kutistaa jopa tulipalon ja sen polttoaineen. Kun kutistettu esine palautetaan normaaliin kokoonsa ja koostumukseensa, loitsu päättyy.

Esineen kutistus voidaan muuttaa pysyväksi pysyvyys-loitsulla, minkä jälkeen vaikutuksen alainen esine voidaan kutistaa ja suurentaa miten monta kertaa tahansa, kunhan sen tekee alkuperäinen langettaja.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.