Eetterivierailu

Muutanta

Taso

Pap 7, Tkr/Vel 7

Osatekijät

P, E

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Oma olemus

Kohde

Langettaja                                                                     

Kestoaika   

1 kierros/taso (P)   

Sinä ja varusteesi muututte eteerisiksi. Siirryt loitsun kestoajaksi Eetterisfääriin, joka sijaitsee päällekkäin normaalin, aineellisen Materian sfäärin kanssa. Kun loitsu päättyy, muutut jälleen aineelliseksi.

Eteerinen olento on näkymätön ja käsin koskettelematon ja voi liikkua mihin tahansa suuntaan, myös ylös tai alas, tosin vain puolella normaalista nopeudestaan. Eteerisenä ollessasi voit liikkua kiinteiden esineiden ja myös kiinteiden olentojen läpi. Eteerinen olento voi nähdä ja kuulla Materian sfäärin tapahtumia, mutta näkymä on aina harmaa ja epämääräinen. Voit nähdä ja kuulla Materian sfäärin tapahtumia 60 jalan päähän.

Voimavaikutukset ja estännät tehoavat eteeriseen olentoon normaalisti. Nämä vaikutukset ulottuvat Materian sfääristä Eetterisfääriin mutta eivät vastakkaiseen suuntaan. Eteerinen olento ei voi hyökätä aineellisia olentoja vastaan, ja eteerisenä langettamasi loitsut vaikuttavat vain toisiin eteerisiin olentoihin tai esineisiin. Eräillä aineellisilla olennoilla ja esineillä on hyökkäyksiä tai vaikutuksia, jotka tehoavat myös Eetterisfäärissä.

Voit vaikuttaa eteerisenä ollessasi muihin eteerisiin olentoihin ja esineisiin niin kuin ne olisivat aineellisia.

Jos loitsu päättyy ja muutut aineelliseksi, kun olet jonkin aineellisen esineen (esimerkiksi seinän) sisällä, sinkoudut lähimpään avonaiseen tilaan ja kärsit 1n6 pistettä vaurioita jokaista tällöin kulkemaasi 5:tä jalkaa kohden.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.