Astraaliheijastus

Mananta

Taso

Matkaaminen 9, Pap 9, Tkr/Vel 9

Osatekijät

P, E, A

Langetusaika   

30 minuuttia

Kantama

Kosketus

Kohteet   

Langettaja ja lisäksi yksi kosketettu, vapaaehtoinen olento/kaksi langettajatasoa

Kestoaika   

Ks. teksti

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Pätee                                                                        

Tämä loitsu vapauttaa henkesi aineellisesta ruumiistasi, minkä jälkeen voit heijastaa astraalikehosi johonkin toiseen sfääriin.

Voit ottaa mukaasi vapaaehtoisten olentojen astraalihahmoja, jos nämä olennot ovat langetushetkellä liittyneinä kanssasi piiriksi. Matkakumppanisi ovat riippuvaisia sinusta ja joutuvat seuraamaan sinua kaikkialle. Jos sinulle sattuu matkan aikana jotakin, matkakumppanisi jäävät loukkuun sinne, minne jätit heidät.

Loitsun aluksi heijastat minäsi Astraalisfääriin ja jätät aineellisen ruumiisi valekuolleena Materian sfääriin. Loitsu heijastaa Astraalisfääriin astraalikopion sinusta ja kaikesta yllä pitämästäsi ja kantamastasi. Koska Astraalisfääri on kosketuksissa muihin sfääreihin, astraalikehosi voi matkata vapaasti mihin tahansa niistä. Kun haluat astua johonkin sfääriin, poistut Astraalisfääristä ja muodostat uuden aineellisen ruumiin (ja varusteet) siihen olevaisuuden sfääriin, johon olet päättänyt astua.

Kun olet Astraalisfäärissä, astraalikehosi on joka hetki kytköksissä aineelliseen ruumiiseesi hopeanhohtoisella säikeellä. Jos säie katkeaa, sekä astraalikehosi että aineellinen ruumiisi saavat surmansa. (Onneksi säikeen katkaisemiseen on vain hyvin harvoja keinoja.) Kun muodostat uudessa sfäärissä uuden ruumiin, hopeanhohtoinen säie on siihen jatkuvasti kytköksissä näkymättömänä. Jos uusi ruumis tai astraalikeho saa surmansa, säie palaa oman ruumiisi luo Materian sfääriin ja elvyttää jälleen kaikki sen elintoiminnot. Vaikka astraalikehot kykenevät toimimaan Astraalisfäärissä, niiden toimet vaikuttavat vain muihin Astraalisfäärissä oleviin olentoihin; muissa sfääreissä loitsittujen on muodostettava itselleen aineelliset ruumiit.

Voit matkata kumppaneinesi Astraalisfäärissä niin pitkään kuin tahdot. Ruumiinne odottavat valekuolleina siihen asti, kun päätät palauttaa henkenne niihin. Loitsu on voimassa, kunnes päätät lakkauttaa sen tai kunnes sen lakkauttaa jokin ulkopuolinen tekijä, esimerkiksi aineelliseen ruumiiseesi tai astraalikehoosi langetettu taikuuden rauetus, hopeanhohtoisen säikeen katkaisu tai Materian sfäärissä olevan ruumiisi tuhoutuminen (jonka myötä saat surmasi).

Ainesosatekijä

Vähintään 1 000 kr:n arvoinen hyasinttikivi ja lisäksi yksi 5 kr:n arvoinen hopeaharkko jokaista heijastettavaa olentoa kohden.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.