Aikaseisaus

Muutanta

Taso

Juonikkuus 9, Tkr/Vel 9

Osatekijät

P

Langetusaika   

perustoiminto

Kantama

Oma olemus

Kohde

Langettaja                                                                     

Kestoaika

1n4+1 kierrosta (näennäistä aikaa); ks. teksti   

Tämä loitsu tuntuu pysäyttävän ajan etenemisen kaikkien muiden paitsi sinun itsesi osalta. Todellisuudessa liikkeesi vain nopeutuvat niin, että muut olennot näyttävän jähmettyvän paikoilleen, vaikka ne liikkuvat yhä normaalinopeudellaan. Tällä tavoin saat käyttöösi 1n4+1 kierrosta näennäistä ylimääräistä aikaa, jonka kuluessa voit toimia kenenkään estämättä. Niin tavallinen kuin taikuudellinenkin tuli, kylmyys, kaasut ja vastaavat ilmiöt voivat yhä vahingoittaa sinua. Kun aikaseisaus on voimassa, muut olennot ovat immuuneja hyökkäyksillesi ja loitsuillesi, etkä voi valita niitä minkään hyökkäyksesi tai loitsusi kohteeksi. Ne loitsusi, jotka vaikuttavat johonkin alueeseen ja joiden kestoaika on pitempi kuin aikaseisauksen jäljellä oleva kestoaika, vaikuttavat muihin olentoihin normaalisti sen jälkeen, kun aikaseisaus päättyy. Useimmat loitsijat käyttävät tämän loitsun avulla hankkimansa ylimääräisen ajan puolustuksensa kohentamiseen, liittolaisten esiinloihtimiseen tai taistelusta pakenemiseen.

Et voi liikuttaa tai vahingoittaa esineitä, jotka ovat jonkin normaaliaikaan jääneen olennon yllä, kädessä tai kantamuksissa, mutta voit vaikuttaa vapaasti esineisiin, jotka eivät ole kenenkään hallussa.

Sinua on mahdoton havaita niin kauan kuin aikaseisaus kestää. Et voi liikkua taianestokentän suojaamalle alueelle niin kauan kuin olet aikaseisauksen vaikutuksen alainen.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.