Torjuva käsi

Lietsonta [voima]

Taso

Tkr/Vel 5

Osatekijät

P, E, K

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Keskipitkä (100 j + 10 j/taso)   

Ilmiö

10 j:n korkuinen käsi

Kestoaika

1 kierros/taso (P)

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Pätee                                                                        

Torjuva käsi luo Ison taikakäden, joka ilmestyy sinun ja yhden vihollisesi väliin. Tämä leijuva käsi pysyttelee sen jälkeen jatkuvasti välissänne riippumatta siitä, minne liikut tai miten vihollinen yrittää kiertää sen, ja antaa sinulle suojaa (+4 PL) kyseistä vihollista vastaan. Kättä ei voida hämätä mitenkään – se pysyttelee valitun vihollisen edessä pimeydestä, näkymättömyydestä, muodonmuutoksesta ja mistä tahansa muusta piiloutumis- tai naamioitumisyrityksestä huolimatta. Käsi ei kuitenkaan lähde koskaan ajamaan vihollista takaa.

Torjuva käsi on 10 jalan korkuinen ja sormet levällään jokseenkin yhtä leveä. Sillä on yhtä monta kestopistettä kuin sinulla on vahingoittu­mattomana, ja sen PL on 20 (–1 koko, +11 kehopanssari). Se kärsii vaurioita kuten normaali olento mutta voi sivuuttaa useimmat vaurioita tuottamattomat taikavaikutukset.

Käsi ei koskaan altistu vihollisen vapaahyökkäyksille. Se ei voi tunkeutua voimaseinämän läpi tai liikkua taianestokenttään, ja se kärsii kaikki kirjoseinämän ja kirjokuvun vaikutukset. Käsi suorittaa laistoheittoja kuten langettajansa.

Hajautus ja onnistunut taikuuden rauetus tuhoavat käden.

Mikä tahansa enintään 2 000 naulaa painava olento, joka yrittää tunkeutua käden ohi, joutuu kulkemaan puolella normaalista nopeudestaan. Käsi ei voi verottaa yli 2 000 naulaa painavan olennon nopeutta, mutta se vaikuttaa silti sen hyökkäyksiin.

Loitsun suuntaus uuteen kohteeseen on liikkumistoiminto.

Kanavoija

Pehmeä hansikas.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.