Pyhä miekka

Lietsonta [hyvä]

Taso

Pal 4

Osatekijät

P, E

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Kosketus                                                                      

Kohde

Kosketettu lähitaisteluase   

Kestoaika

1 kierros/taso

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Tämän loitsun avulla voit kanavoida pyhää voimaa miekkaasi tai mihin tahansa muuhun valitsemaasi lähitaisteluaseeseen. Ase toimii kuten pyhä ase +5 (tehostushyvitystä +5 hyökkäys- ja vaurioheittoihin, ylimääräiset 2n6 pistettä vaurioita pahoille vihollisille). Lisäksi aseesta huokuu taikapiiri pahuutta vastaan -vaikutus (vastaa samannimistä loitsua). Jos taikapiiri päättyy, miekka luo uuden taikapiirin seuraavalla vuorollasi vapaatoimintona. Pyhä miekka kumoutuu automaattisesti 1 kierroksen kuluttua siitä, kun ase irtoaa kädestäsi. Sinulla voi olla vain yksi pyhä miekka kerrallaan.

Jos tämä loitsu langetetaan taika-aseeseen, loitsun voimat peittävät aseen normaalit voimat alleen, jolloin aseen normaali tehostushyvitys ja muut voimat ovat loitsun kestoajan poissa käytöstä. Tämä loitsu ei kasaudu aseensiunauksen eikä minkään muunkaan asetta muuntelevan loitsun kanssa.

Tämä loitsu ei tehoa ikiluomiin.

Huomautus: Valioaseen tuottama hyvitys hyökkäyksiin ei kasaudu minkään muun hyökkäyksiin lisättävän tehostushyvityksen kanssa.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.