Koskemattomuuskupu, vähäinen

Estäntä

Taso

Tkr/Vel 4

Osatekijät

P, E, A

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

10 j

Alue

Säteeltään 10 j:n pallonmuotoinen huoku, jonka keskellä on langettaja

Kestoaika

1 kierros/taso (P)   

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Ympärillesi muodostuu liikkumaton, pallonmuotoinen ja himmeästi hohtava taikakenttä, joka pitää poissa alueeltaan kaikki enintään 3. tason loitsuvaikutukset. Vähäisen koskemattomuuskuvun aluetta ei lasketa mukaan tällaisten loitsujen alueisiin tai ilmiöihin. Tällaiset loitsut eivät voi vaikuttaa mihinkään kuvun sisällä olevaan kohteeseen. Torjuttuihin vaikutuksiin lasketaan kuuluviksi myös loitsunomaiset kyvyt sekä esineiden tuottamat loitsut ja loitsunomaiset vaikutukset. Kuvun sisältä voidaan kuitenkin langettaa sen ulkopuolelle millainen loitsu tahansa. Kupu ei vaikuta 4:nnen ja sitä korkeampien tasojen loitsuihin eikä myöskään loitsuihin, jotka ovat kuvun langetushetkellä jo voimassa. Kupu voidaan hävittää taikuuden rauetus -loitsun kohteellisella rauetuksella mutta ei aluerauetuksella. Voit poistua kuvusta ja palata sen sisään haittavaikutuksia kärsimättä.

Huomaa, että loitsuvaikutukset eivät häiriydy, elleivät niiden vaikutukset kulkeudu kuvun alueelle, ja tuolloinkin ne vain tukahtuvat eivätkä raukea. Niinpä esimerkiksi kuvun ulkopuolella langetettu kaksoskuvajainen näkyy kuvun sisällä olijoille normaaliin tapaan, ellei loitsun langettaja astu kuvun sisälle.

Jos loitsulle on merkitty useampia kuin yksi taso sen mukaan, mikä hahmoluokka sen langettaa, käytä kulloisenkin langettajan hahmoluokan mukaista tasoa, kun selvität, pysäyttääkö vähäinen koskemattomuuskupu loitsun.

Ainesosatekijä

Lasi- tai kristallihelmi, joka pirstoutuu loitsun päättyessä.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.