Epäkuolleen luonti

Mananta [paha]

Taso

Kuolema 6, Pahuus 6, Pap 6, Tkr/Vel 6   

Osatekijät

P, E, A

Langetusaika   

1 tunti

Kantama

Lyhyt (25 j + 5 j/2 tasoa)

Kohde

Yksi ruumis

Kestoaika

Silmänräpäyksellinen

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Tämä paha loitsu on paljon voimallisempi kuin vainajien elävöitys, sillä sen avulla voidaan luoda vahvempia epäkuolleita: ruumiinsyöjiä, väkeviä ruumiinsyöjiä, muumioita ja morgeja. Kuten alla olevasta taulukosta näkyy, se, millaisia epäkuolleita voit luoda, riippuu langettajatasostasi.

Langettajataso   

Luotava epäkuollut   

11. tai alle

Ruumiinsyöjä

12.–14.

Väkevä ruumiinsyöjä

15.–17.

Muumio

18. tai yli

Morgi

Voit luoda myös vähäisempiä epäkuolleita kuin tasosi mukaan olisi mahdollista. Luodut epäkuolleet eivät ole luojansa ohjailtavissa automaattisesti. Jos pystyt ohjailemaan epäkuolleita, voit yrittää ottaa epäkuolleen olennon ohjailtavaksesi, kun olet luonut sen.

Tämä loitsu on langetettava yöaikaan.

Ainesosatekijä

Kaksi ruukkua, joista toinen on täytetty haudasta otetulla mullalla ja toinen vähäsuolaisella merivedellä. Loitsu on langetettava kuolleeseen ruumiiseen. Ruumiin suuhun tai silmäkuoppaan on asetettava yksi vähintään 50 kr:n arvoinen musta onyksijalokivi jokaista luotavaa kestonoppaa kohden. Loitsun taikuus kovertaa nämä jalokivet ontoiksi ja arvottomiksi kuoriksi.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.