Epäkuolleen
käskytys

Mananta

Taso

Tkr/Vel 2

Osatekijät

P, E, A

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Lyhyt (25 j + 5 j/2 tasoa)   

Kohteet   

Yksi epäkuollut olento

Kestoaika

Yksi päivä/taso

Laistoheitto

Tahto mitätöi; ks. teksti

Loitsunsieto

Pätee                                                                        

Voit ottaa tällä loitsulla yhden epäkuolleen olennon osittaiseen hallintaasi. Jos loitsittu on älykkyydellinen, se suhtautuu sanoihisi ja tekoihisi mahdollisimman myötämielisesti (sen asenteeksi katsotaan ystävällinen). Se ei hyökkää kimppuusi niin kauan kuin loitsu on voimassa. Voit yrittää käskeä sitä, mutta jos haluat saada sen tekemään sellaista, mitä se ei normaalioloissa tekisi, sinun on voitettava kilpailtu Karisma-testi (uusintayrityksiä ei sallita). Vaikutuksen alainen älykkyydellinen epäkuollut ei koskaan tottele varmaan tuhoon johtavia tai ilmiselvästi vahingollisia käskyjä, mutta se on mahdollista saada uskomaan, että jokin hyvin vaarallinen tehtävä on suorittamisen arvoinen.

Älykkyydetön epäkuollut olento ei saa laistoheittoa tätä loitsua vastaan. Kun ohjailet älykkyydetöntä olentoa, voit antaa sille vain hyvin yksinkertaisia käskyjä, kuten "tule tänne", "mene tuonne", "taistele", "pysy paikoillasi" jne. Älykkyydettömät epäkuolleet eivät vastusta varmaan tuhoon johtavia tai ilmiselvästi vahingollisia käskyjä.

Jos sinä tai liittolaisiltasi vaikuttavat olennot uhkaatte loitsun vaikutuksen alaista epäkuollutta millään tavoin, loitsu lakkaa (olennon älykkyydestä riippumatta).

Et voi välittää käskyjäsi ajatuksen voimalla, vaan epäkuolleen olennon on kyettävä kuulemaan ne.

Ainesosatekijä

Luunsiru ja raaka lihansuikale.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.