Ennaltanäkemisen
lahja

Näentä

Taso

Dru 9, Tieto 9, Tkr/Vel 9

Osatekijät

P, E, A/JK

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Oma olemus tai kosketus

Kohde

Ks. teksti

Kestoaika

10 min/taso

Laistoheitto

Ei ole tai Tahto mitätöi (vaaraton)   

Loitsunsieto

Ei päde tai Pätee (vaaraton)

Tämä loitsu antaa sinulle voimakkaan "kuudennen aistin" itseäsi tai jotakuta muuta koskevissa asioissa. Kun ennaltanäkemisen lahja on langetettu, saat äkillisiä varoituksia loitsittua uhkaavista vaaroista. Et ole koskaan yllätetty tai valmistautumaton. Lisäksi loitsu antaa sinulle summittaisen käsityksen siitä, millä tavoin voit suojautua vaaralta parhaiten, ja saat ennaltanäkemishyvitystä +2 panssariluokkaasi ja Refleksi-laistoihisi. Tämä ennaltanäkemishyvitys jää saamatta kaikissa tilanteissa, joissa et saa lisätä Ketteryys-hyvitystäsi panssariluokkaasi.

Kun loitsittuna on jokin toinen olento, vastaanotat sitä koskevia varoituksia. Jotta varoituksesta olisi hyötyä, sinun on tiedotettava siitä loitsitulle; ilman tietoa loitsittu on yhtä varustautumaton vaaroihin kuin tavallisestikin. Ehdit aina huutaa varoituksen, kiskaista loitsitun takaisin tai jopa välittää sille tiedon ajatuksen voimalla (olettaen että sinulla on tämän mahdollistava loitsu) ennen kuin loitsittu kohtaa vaaran, mikäli toimit varoituksen pohjalta viivyttelemättä. Loitsittu ei kuitenkaan saa ennaltanäkemishyvitystä panssariluokkaansa tai Refleksi-laistoihinsa.

Oppiloitsun ainesosatekijä

Kolibrinhöyhen.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.